Győztünk

Megvolt a lányok várt és elvárt győzelme, de sajnos főleg a második fél idei teljesítménnyel nem nyűgöztek le és sok hibára mutatott rá. A hangulatra nem lehet panasz, a B-közép teljesen jól összeállt, végre célszerűen a kapu mögött középen. A csarnok meglepetésre nem telt meg, akadtak helyek rendesen és az állóhelyeken is bőven elfértek volna néhány százan. Valószínű az idióta időpont- vasárnap ebédidőben gyakorlatilag- esetlegesen a tévéközvetítés miatt nem voltunk annyian, ami az ilyen rangadókon elvileg megszokott.

A meccs különösebben nem volt jó, a Dunaferr erőlködött és amire erejére futotta, azt megvalósította, mi pedig közepesnél is gyengébben játszva simán hoztuk a meccset. Pálinger az első felesben kitűnően védett, másodikban kevésbé. Görbe ha nem is rossz, de elég szürke volt ma. Bradenau ezúttal is fantasztikus volt, Hornyák harcolt és küzdött, Temes gyenge volt védekezésben, Tomori támadásban nem volt rossz de védekezésben gyermeteg hibákat vétett, Mravikova nem találta a fonalat, Spiridon jó volt de elég hamar összeszedte 3. kétpercet, Vérten amikor kellett megrázta magát. Konkoly hihetetlen tűzben ég meccs közben, mondjuk ez tudtuk, bár az ETO -fórumán többen megfogalmazták kritikájukat a túlságos hisztis stílusa miatt, ami szerintem nem baj, a fő az eredmény, de remélem játékosokkal nem lesz probléma, olyasmi mint esetleg Kálmánnál felmerült. A meccset Németh Nedda, gyermekkori ismerős jelenlegi Audi ETO-játékos mellett szurkoltam végig, ő is nagyon szurkolt a csapattársaknak, elég sokat dumáltam Neddával, s nem csalódtam valóban értelmes és aranyos lány.

Sajnos a győri aranylábúak a roppant gyenge Tatabányától is kitudtak kapni, igaz szerencsére csak Ligakupa találkozón. Hát ezen nem lepődök meg, mondhatnám már megszoktam a fiúktól, már nem is mérgesít fel.

Női kézilabda bajnokság 3. fordulójában:

Győri Audi ETO Kc – Dunaferr Nk 33-28 ( 18 – 12 )

Ligakupa mérkőzés:

Tatabánya – Győri ETO Fc 3-1

Reklámok

~ Szerző: papyboy - 07, 09 09.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: